maanantai 18. lokakuuta 2010

Vientianessa, Fear Factor:ssa

Vientianessa menin kaverini kanssa nuorten iltaan. Nuorten illassa oli ohjelmassa Fear Factor. Ensin keskellä pöytää oli laatikko jonne ei nähnyt sisälle. Sinne täytyi työntää käsi ja etsiä kolikko, joka oli piilotettu sinne. Laatikon sisällä oli joitain eläimiäkin. Sitten, kun kaikkien tiimeistä yksi oli löytänyt kolikon, niin yksi mies tuli ja veti ankeriaan ulos laatikosta. Kaikki alkoivat huutaa ja minulta meni melkein kuulo. Laatikossa oli ollut ankeriaita ja sammakoita. Sitten mentiin pihalle ja jokaisen tiimin jokaisen jäsenen täytyi mennä makamaan maahan ja pitää mukia naamansa päällä. Sitten toiset tiputtivat kananmunan sisällön mukiin. Jos ei osunut, niin kananmuna levisi toisen naamalle! Sitten alkoi pahin osuus. Aikuiset olivat valmistaneet laonuudeli, maito, mehu, suoli, kananjalka, läski mönjää. Sitten meille kerrottiin, että se tiimi, joka täyttää ämpärin täyteen mönjää ainoastaan suuta käyttäen, niin voittaa. Sitten se alkoi. Minä aloitin ja vuoron perään meidän piti ottaa suolimönjää suuhun ja sylkeä ämpäriin. Minä otin kolme kertaa ja sen jälkeen en enää kestänyt. Sen jälkeen minulle tuli paha olo. Sitten seuraavana oli vuorossa rauhallinen juttu. Täytyi istua tuolilla ja muut kantoivat ankeriaat ja sammakot uimaan veteen, jossa jalkani olivat. Sen jälkeen menimme sisään ja söimme pizzaa.

3 kommenttia:

  1. hei! tulin tänne blogiisi teidän perheen blogin kautta.. kuulostaapa karsealle teidän fear factor.. en olis todellakaan voinut tehdä varsinkaan tuota viimeistä osuutta;) huh!
    varmaan kivaa asustella siellä lämpimässä maassa, ja olla Jumalan käytössä jo nuoresta asti.. hauskaa joulun odotusta.t.Laura
    ps. mulla on pieni poika jonka nimi on myös Benjamin..=)

    VastaaPoista
  2. HYI! En olisi kestänyt tuota...

    VastaaPoista